Alba Épületgépészet

Lakossági árufuvarozás, Székesfehérvár, Fejér megye

Áruszállítás, lakossági árufuvarozás kedvező áron

A Fehérvár Fuvar és partnerei első sorban a lakossági árufuvarozás területén igyekeznek helytállni. Rendelkezünk fix, nyitott platós 1,5 tonna teherbírású kisteherautóval, első sorban kis tömegű darab, vagy ömlesztett áru szállítására. Billenthető, nyitott platós 3 tonna teherbírású nagy teherautóval nagy tömegű, vagy nagy mennyiségű áru szállítására, valamint sitt szállító konténerekkel, építési, bontási, törmelék szállítására.

Fehérvár Fuvar

Gépjárműparkunkkal teljes mértékben le tudjuk fedni a lakossági árufuvarozás teljes felületét.

Minden esetben az Önnek legjobban megfelelő szállítási feltételeket és áruszállító autót biztosítjuk. Ár képzésünk rugalmas, a honlapon feltüntetett árak a mindenkori fuvarigény szerint módosulhatnak. Feltüntetett áraink minden esetben tartalmazzák a le és felrakodás költségét.

A lakossági árufuvarozás területe

A Fehérvár Fuvar első sorban Székesfehérvár és vonzáskörzetében élőket szeretné kiszolgálni. Jellemzően Fejér megye területére vállaljuk a lakossági árufuvarozás tevékenységet. Természetesen igény szerint nagyobb távolságokra is szívesen fuvarozunk, de jellemzően Székesfehérvár 200 kilométeres körzetében hajtunk végre lakossági árufuvarozással kapcsolatos tevékenységet.

Miért válassza a Fehérvár Fuvart?

  • Több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk a lakossági árufuvarozásban
  • Szakszerű és profi szolgáltatásokat nyújtunk
  • Vállalunk délutáni és kora esti lakossági árufuvarozást
  • Tőlünk hétvégén is kérhet áruszállítást
  • Előzetes időpont egyeztetés és előzetes fuvarrendelés esetén pontosan időre visszük el a kívánt címre a kívánt árut
  • Amennyiben igény segítünk az árubeszerzésben is!
  • A lakosságu áruszállítás viszonylatában felmerülő minden terméket, árut képesek vagyunk elszállítani, attól függetlenül, hogy ömlesztett (sóder, homok, fölf, beton), vagy darabos, raklapos áruról van szó.

Mely áruk tartoznak bele az árufuvarozásba

Áru fuvarozásról általában akkor beszélünk, ha valamilyen darabárut vagy raklapos árut kell elszállítani. A lakossági árufuvarozás esetén ez lehet egy hűtő, vagy építőanyag, előre gyártott kerti bútor, egy nagyobb kerti partihoz sörpadok. Jellemzően ezek a lakossági ráfuvarozás kategóriába eső szállítandó termékek nem haladják meg az 1,5 tonna összsúlyt kézi erővel is pakolhatók.

Lépjen velünk kapcsoltba!

Tisztelt Partnereink, Megrendelőink!

A Fehérvár Fuvar arra kéri Önöket, hogy amennyiben lehetséges elsődlegesen kapcsolati űrlapunkon keresztül írásban vegyék fel velünk a kapcsolatot. Ezzel nagyban megkönnyítik munkánkat, hiszen az előre tervezett fuvarok teljes biztonsággal teljesítésre kerülnek. Természetesen van mód azonnali telefonhívásra is, de a Fehérvár fuvar nem tudja garantálni, hogy egy azonnali híváshoz megfelelő tehrfuvar szolgáltatást tud biztosítani azonnal.

Központi telefonszám: +36706174101

Call Now ButtonHívjon most!