Alba Épületgépészet

Épületgépészeti szolgáltatásaink

Az épületgépészeti szolgáltatások valójában egy épületgépészeti terv alapján elkészített vízvezeték-, gáz-, és fűtésszerelés, kivitelezést jelentenek, ami kiegészül esetlegesen klimatizálással. Az épületgépészet egy épület komfortjában nagyon meghatározó szerepet játszik. Éppen ezért fontos a megfelelő tervezés és a tökéletes kivitelezés, melyben az Alba Épületgépészet sok éves tapasztalattal rendelkezve áll az önök szolgálatában.

Alba Épületgépészet

Az épületgépészet feladata megoldani az épület komfortérzetét a használók kényelme érdekében. Ki kell alakítani az ivóvíz rendszert, szennyvíz-elvezetést, a hőmérséklet-szabályozást azaz a fűtést, és persze a levegő megfelelő keringetését. Ezek együttes kialakítása eredményezi egy modern épület megfelelő komfortérzetének a kialakulását. Az épületgépészet fő célja tehát, hogy modern technológiát használva olyan épülete belüli rendszereket alakítsunk ki, melyek képesek szabályozni az épületek hő-háztartását, és az épületben tartózkodók szükségleteinek, igényeinek biztosítását. Ezeket első sorban csőhálózatok kiépítésével lehet elérni.

Az épületgépészet általánosan tehát az épületekben található különféle funkciójú csőhálózat rendszerekkel foglalkozik.

Az épületgépészet az épület emberi használatához nélkülözhetetlen alapvető komforttal való ellátásától (vízellátás, csatornázás, fűtéstechnika) egészen a “high end” épületgépészeti rendszerekig (klimatizálás) terjed.

A fogalom tehát általánosságban az alábbi rendszerekhez kötődő tevékenységek gyűjtőnevét takarja:

vízellátás és csatornázás
gázellátás
fűtéstechnika
épületek komfort hűtéstechnikája
légtechnika.

Alba Épületgépészet

Amennyiben igénybe szeretné venni az Alba Épületgépészet épületgépészeti szolgáltatásait kérjük az alábbi gomb megnyomása után töltse ki űrlapunkat, ami alapján készítünk önnek egy árajánlatot. Az árajánlat természetesen semmire nem kötelezi Önt és teljesen ingyenes. Az árajánlatban szerepeltetni fogjuk a felhasználandó szerelési anyagok mennyiségét és azok szállítási díját is, amit a Fehérvár Fuvar végez el számunkra.

Alba épületgépészet

Épületgépészeti szolgáltatások

Call Now ButtonHívjon most!